Tisdag

Hello sweeeeeeties.
Just nu sitter jag på skolan och har lunchrast, ska snart ha svenska och jag behövde inte redovisa idag heller. Blir någon gång under veckan eller nästa vecka istället, kändes skönt. Har nyss varit och kollat på nagellack men hittade tyvärr inget. Köpte istället lite godis till en kompis så generös som jag är. På svenskan ska vi tydligen börja med något nytt och vi har också en läxa till nästa vecka som jag inte visste om. Idag får vi se hur dagen blir. Det är ju egentligen kör och dans idag, men min kusin har uppvisning i gb (gustavsbergsbacken) idag så jag får nog hoppa över kören för jag vill gärna se den! :)
Nu börjar svenskan.
PUSS! ♥


Kolla vilka snygga bilder Sara tog på mig i fredags precis innan vi skulle sova vid halv tre.


Godnatt

Har ni somnat än?
Har varit ute på promenad nu på kvällen, träffade två vänner. En av dem har flyttat hit och bor nu nästan granne med mig, riktigt trevligt! Tänkte måla naglarna nu på kvällen men jag hann inte det, får bli en annan dag istället! Funderar på att gå och köpa lite nya nagelack imorgon, nya med roliga färger :). Men vi får se, har lite pengar nu då allt går till systemkameran och jag skulle behöva fylla på mobilen också!
Imorgon blir det en långdag, men jag överlever nog! Om inte annat så märker ni om jag inte gör det ;) haha.
Nej nu ska jag ta och sova lite, måste ta mig upp imorgon. Har ni något planerat inför morgondagen? :)
Sovgott nu så hör vi imorgon! :)
PUSS! ♥


Så här snygga var vi i fredags när vi gjorde oss i ordning för att sova.

Mer bilder.

Hej!
Farmor och farfar kom förbi förut idag och när de åkt hem skulle jag åka och jobba. Därför tog det lite längre tid än jag trodde.
Nu är jag iallafall hemma och ska plugga lite, det blir skola imorgon. Ska se till att knapra piller innan skolan imorgon så jag inte har ont. Ska ta ett nu så jag överlever kvällen och natten också.
Som jag skrev igår så städade jag min garderob, hann tyvärr inte klart så kan inte ge er bilder riktigt än. Men det ska ni få senare!
Vad har ni gjort idag? :)

Nu: plugg.
PUSS! ♥


här är flickorna som var här i fredags :).

Måndag

Hej vänner!
Allt jag skulle göra igår tog mycket längre tid än jag väntat mig. Var inte klar förrän vid halv ett och kände att jag var tvungen att lägga mig då. Idag är jag hemma från skolan, vaknade med en hemsk mensvärk och huvudvärk. Så jag somnade om och nu har jag precis vaknat igen, har nyss tagit en ibumetin tablett och hoppas att det går över snart.

Justja, fredagskvällen.
Började med att alla kom och fick varsin välkomstdrink i handen, vi pratade lite innan vi började på förrätten och sedan direkt in på middagen. Det var riktigt mysigt och det fanns mycket att prata om. Sedan blev det lite singstar medans jag plockade av och dukade fram till efterätten. Och under den hittade jag ett litet kuvert under min talllrik, hihi. När efterrätten var slut gick vi tillbaka till singstar, blev många olika sorters musikstilar sjungna. Lite senare på kvällen blev det även lite dansmatta. Självklart vart godis med hela kvällen! Jag hade jätteroligt och tack alla för att ni ville komma och fira mig :).


Innan alla hade kommit, vi lagade mat och hade det trevligt.

Mycket gott blev det under kvällen!

Ni ska få lite mer bilder från kvällen snart!

Nu: frukost.
PUSS! ♥

Söndag.

Hej!
Kände att det blev för jobbigt att skriva datum på varje rubrik! ^^
Förlåt för dålig uppdatering igår, hade inte mycket tid vid datorn. Var hemma en sväng mitt på dagen men kände att jag inte hade tid att få till ett riktigt blogg inlägg. Idag ska ni iallafall få bilder sen i fredags, ska bara klippa och klistra lite med dem först.
Idag är det ju söndag, vilket är både skönt och jobbigt. Jobbigt att det är skola imorgon, men skönt att ha en lugn dag där man kan göra saker man måste. Vi har städdag idag så jag ska ta och göra ett riktigt ryck i min garderob. Känner att det inte är så fint där just nu, måste göra något åt det alltså. Men jag skulle vilja göra mer än jag kan göra idag, är inte riktigt nöjd med "planlösningen" i den heller. Grejorna får ju inte plats, vi får se hur det blir. Behöver en annan garderob till mina väskor. Försöker få mamma och pappa att plocka ur en av garderoberna som står i min hall så jag kan göra om den till en väsk-garderob. Jag har inte lyckats än men ska fortsätta tjata.

Nu ska  ni få ett inlägg om vad jag gjorde igår.
Vi hörs snart! :)
PUSS! ♥


såhär såg det bland annat ut i fredags.

270309 - fredag :)

Hej!
Somnade snabbt igår, hann fixa några bilder jag tänkte lägga upp men eftersom jag redan låg i sängen med bloggdatorn så hann jag somna. Ni får dem nu istället efter jag berättat om min dag idag :).

Dagen idag har iallafall har haft super bra, först en faktiskt väldigt rolig idrottslektion tills jag gjorde illa mig. Vi körde innebandy, fast inte vilken innebandy som helst utan vi fick roller vi skulle ha och sedan skulle man följa dem hela matchen, väldigt intressant faktiskt!
Efter idrotten åt jag en mysig lunch med bästa Sara, och efter det gick hon och träffade sin mamma och jag mötte upp Erika för att åka och handla inför kvällen. Vi hade super roligt där vi sprang runt på två affärer, det kanske är lättare om man är lite mer organiserad och förberedd.
Sedan kom pappa för att hämta mig och Erika, vi åkte då mot stan för att kolla lite på systemkameror och hur de funkade med objektiven vi redan har. Vi träffade även upp Sara så hon följde med oss en sväng innan vi alla fyra åkte hem till mig för att börja med maten.
Det gick bra i  början men sedan blev det super stressigt, men allt löste sig. Blev välkomst drink och liten förrätt först när alla kom, vi satte oss sedan till bords och började med varmrätten och självklart blev det tacos :). Efter det lät vi maten smälta lite och begav oss in mot vardagsrummet för att sjunga lite singstar, efter en liten stund smög jag iväg och gjorde i ordning efterrätten och serverade den sedan. Kladdkaka och grädde fick det blir, mycket gott tycker jag! :)
När det var klart begav vi oss sedan mot sjungandet igen och då togs även godis fram. Vi sjöng till framemot elva och sedan bytte vi spel till dansmatta. Var väldigt roligt i början, men till slut var det bara jag som hade ork kvar att dansa så det blev lite jobbigt.
Jag och Sara följde sedan med att skjutsa hem några av flickorna.
Vi har nu fikat och gjort oss i ordning för att sova, Sara sitter och fixar med sin blogg på min vanliga dator och jag ligger i sängen med bloggdatorn och bloggar.

Hur har eran fredag kväll varit, och hur spenderade ni den?


Tycker om den här bilden så otroligt mycket, togs på bästa Sara för någon dag sen.


Jag med en super fin tavla jag fick av Linn tidigare i veckan, tyckte verkligen om den! Tack så mycket gumman.

Nej nu är klockan fyra, tror det börjar bli dags att sova.
Ni får bilder från kvällen imorgon, och har ni tur får ni även bilderna jag berättade om att jag och Sara tagit när jag var hos henne förra fredagen :).
Sovgott, vi hörs imorgon. Det blir nog en lång sovmorgon för oss!
Just ja, det glömde jag ju säga. Bästa spenderar natten här, mycket mysigt.
PUSS! ♥

260309 - snart.

Hej! :)
Nu ska jag ta och duscha och sedan tänkte jag berätta om min dag :).
Berätta lite om eran dag, vad har ni gjort idag? :)
PUSS! ♥


Gammal bild.

260309 - 09:09

Godmorgon!
Sitter på skolan med Sara just nu, super mysigt att få prata av sig lite. Förlåt för dålig uppdatering igår, har inte riktigt mått bra de senaste dagarna.
Igår jobbade jag och tog det lugnt, hjälpte till lite hemma och dammsög mitt rum innan jag gick och la mig.

Idag ska jag också jobba, men mellan det och skolan blir det stan med bästa Sara ♥. Idag kommer det även hit massa flickor och pojkar från Frankrike. Några i klassen har utbyte med dem, kommer säkert bli roligt. Jag tänkte göra det också men har så mycket annat för mig så kände att jag inte riktigt hade tid.

Imorgon blir det tjejkväll igen, men nu med mina bästa vänner för att fira min födelsedag. Kommer säkert bli super mysigt, 3-rätters middag, massa godis och gott och även lite drinkar blir det nog (dock alkohol fria). Kommer bli super mysigt, blir säkert några som sover över också :).

Nej nu ska jag nog försöka plugga lite, försov mig i morse så just nu kan man räkna att jag inte gjort ett skit på en timme. Men man behöver ju prata med bästa Sara ibland också så att världen blir lite bättre (a) haha. Det kanske faktiskt vara skönt att skvallra lite ibland så man slipper sitta och tänka på allt själv! :)

Hoppas ni får en bra dag :)
PUSS! ♥


Jag har världens snyggaste bästa vän! haha :D


250309 - onsdag.

Godmorgon!
Jag börjar kvart över nio idag med musik och slutar elva. Ska då fika med några vänner, Kattis och Amanada är bestämt men det blir säkert någon fler som följer med. Ska även jobba senare idag mellan sex och åtta. Sedan blir den en tidig kväll ikväll.

Förlåt för riktigt dålig uppdatering igår, var knappt hemma och när jag kom hem på kvällen somnade jag direkt. Jag var så trött att jag inte äns orkade gå på träningen igår, utan åkte och kollade när mamma hade tävling istället. Ni får lite bilder senare idag när jag är hemma från skolan och fikat!

Vad gjorde ni för roligt igår?
PUSS! ♥


Jag tycker att bästa kan följa med och fika :).

240309 - tisdag.

Godmorgon!
Nu ska jag snart åka till skolan, tänker ta den sena bussen eftersom jag helt enkelt inte har någon bra morgon.

Idag blir det :
• skola.
• t
räffa maja.
• k
ör.
• k
anske träffa Johanna och en gammal vän.
• d
ansträning.

Sedan hoppas jag att jag kommer i säng så fort jag är hemma från träningen, behöver verkligen sova nu!

Nu ska jag skynda mig att göra mig klar, vi hörs och ses!
PUSS! ♥


Nu vill jag ha sommar.

230209 - godnatt!

Godnatt på er.
Tänkte sova nu, blir en lång dag i morgon! Men ska försöka uppdatera ändå :). Kommer nog inte hem förrän vid halv elva, men det ska vi nog fixa ändå.


Två bilder som bästa Sara tog idag! :)

Sovgott!
PUSS! ♥

230309 - fullfart.

Hej!
Nu är jag hemma en sväng för att inta lite mat innan jag ska iväg igen. Har nyss ätit klart och innan det var jag och jobbade, det gick super bra och det var mycket trevligt :). Nu är det snart dansträning som gäller, två stycken faktiskt. Tänkte plugga lite sen när jag sitter i stan och väntar på bussen. Har redovisning imorgon som vi fick börja jobba med idag, och självklart hann jag inte klart på lektionen.
Dagen har varit super bra, mycket trevligt och fikat uppskattades :).

Nej nu ska jag skynda mig, Tanja väntar!

Lite bilder från idag:



Kaka-baka!

Ha en bra kväll.
PUSS! ♥

230309 - måndag.

Hej!
Just nu sitter jag på skolan och ska snart äta lunch med Aldina och bästa Sara :). Har haft spanska nu och ska ha svenska efter lunch och då blir det födelsedagsfika igen :).



Vi hörs senare!
PUSS! ♥

220309 - godnatt.

Godkväll!
Tänkte sova nu, är ganska trött och ska upp tidigt. Men vi får höras imorgon.
Planer i veckan:
Måndag - Skola, jobba och 2 dansträningar.
Tisdag - Skola, kör och dansträning, eventuellt hälsa på en gammal kompis.
Onsdag - Skola, fika med Amanda och Kattis och jobba.
Torsdag - Skola och jobba.
Fredag - Skola och tjejkväll för att fira min födelsedag.
Lördag - Umgås med tjejorna som sover över och eventuellt träffa en gammal kompis.
Söndag - Ta det lugnt och plugga lite, slapp dag helt enkelt. Kan behövas efter denna vecka.

Just ja, jag glömde visa hårbandet jag köpte förra veckan.

Flätat guld hårband, liknar Stina-Lee's väldigt mycket, dock kostade detta 17 kr :). Bästa Sara köpte ett likadant också :)

Nu ska jag sova, godnatt sötnosar! :)
PUSS! ♥

220309 - gårdagens outfit.

Hej!
Tänkte visa gårdagens outfit.

Tunika - HM
Jenas leggings - Bikbok
Sjal - Mammas (vet ej vart hon köpt den).

PUSS! ♥

220309 - söndag.

Hej!
Har varit vaken ganska länge nu, klev upp vid tolv och tog då en dusch. Sedan började jag baka igen, och det blev super gott som alltid. Just nu sitter jag här med Johanna! :) Hon är här och firar mig, mycket mysigt.

Nu får ni lite bilder så får vi höras senare ikväll igen! :)

Johanna.


Ja, vad ska detta bli?

Mums!

Ser gott ut.

Mamma bakade tårta och sedan dekorerade vi den tillsammans, kanske har glömt att berätta för er att jag och min mamma fyller år på samma dag :).

Har ni haft en bra dag? :)
PUSS! ♥

220309 - fredagens outfit.

Så här såg jag ut i fredags :)

Kofta - Bikbok
Tunika - Cellbes
Jenas leggings - Bikbok


De nya leggingsen köpte jag i torsdags då det precis kommit in :).

Det var iallafall en super trevlig kväll, mycket skratt, tittande på film, och annat roligt.
Vad gjorde ni i fredags? :)
PUSS! ♥

220309 - happy birthday!

GRATTIS TILL MIG!
Nu är klockan över tolv så jag är officiellt 17 år nu!


Hihi, säg grattis nu!

PUSS! ♥

210309 - fredag 13:de.

Hello sweeties!
Tänkte visa min outfit från förra veckan. Dagen var den första riktiga dagen
då det kändes som vår, tyvärr blev det inte riktigt så eftersom det började
snöa igen någon dag senare. Jag gick iallafall på stan denna fredag med
Anna och bästa Sara, vi träffade även några fler och vi slog oss ner för att
fika. En riktigt mysig dag! :)


Jacka - HM
Tröja - Veromoda
Jeans - HM


Hoppas ni också hade en lika fin dag som jag hade fredagen den trettonde!
PUSS! ♥

210309 - lördag.

Hej!
Just nu sitter jag och tittar på lite gamla
avsnitt av Desperate Housewives. Har
varit hos min faster och firat henne hela
dagen då hon fyllde 40 igår. Blev lite fika
och bus med små-kusinerna, mycket
trevligt!

Glömde tyvärr kameran hemma så det
blev inga bilder tagna.
Men imorgon tänker jag ta bilder iallafall!

Har jag tur så får kommer Johanna hit
imorgon också, och kanske sover. Ska
försöka överatala mamma!
Jag saknar faktiskt henne och jag vill att
hon ska vara här på min dag.



För det är väl inget ni missat, att jag fyller
år imorgon?! Bara ett år kvar tills jag sitter
här och är super lycklig att det bara är några
timmar tills jag är 18 och får ta körkort och
göra vad jag vill! :) haha.



Jag längtar verkligen, det ska bli skönt att fylla 18!

Nu ska jag baka lite, tänkte sedan visa dagens
och går dagens outfit.
Och även en outfit jag hade förra veckan som
jag inte visat er än, jag tyckte om den så otroligt
mycket för jag hade den en dag, då det var super
fint väder, som jag tillbringade med bland annat
bästa Sara.

Vad ska ni göra ikväll? :)
PUSS! ♥

200309 - stan & Sara.

Hej!
Just nu sitter jag hos Sara och ska
snart åka in till stan och träffa några
vänner.
Jag hade iallafall jättekul på stan och
det var super trevligt. Många skratt
med bästa Sara och Anna.
Blev inte så mycket handlat, lite till
bror och mor. Men även några papper
så att jag kan göra lite fina kort! :)

När vi kände att stan inte hade så
mycket mer att ge oss åkte jag och
Sara hem till henne och hade super
roligt, vi lekte massor med kameran
vilket resulterade med massa fina
bilder.





Bilder från dagen hemma hos Sara får ni senare.
Nu måste jag springa till bussen!
PUSS! ♥

200309 - fredag.

Hej.
Nu är jag hemma och har varit det en stund,
har ätit lite lunch sen jag kom hem. Idrotten
var väl helt okej, det var inte speciellt bra före
och så men många skratt fick man, bland
annat när Sara gjorde en super snygg vurpa
och tappade båda skidorna! :) haha.
Nu ska jag dammsuga lite, och sedan ska
jag åka in till stan för att möta upp Sara
och ha det trevligt. Sara har tagit med sig
sin systemkamera så vi kommer nog få det
super roligt och ni kommer få bilder senare!
Ska även stoppa i nya batterier i min kamera
så att jag kan ta kort också. Hann bara ta ett
kort i backen innan den var död.

Nej nu ska jag skynda mig så Sara inte
behöver vänta på mig allt för länge.
Vad ska ni göra idag? :)
PUSS! ♥

190309 - torsdag!

Hej!
Det har varit en riktigt lång dag idag. Skolan började
åtta i morse och jag kom inte hemme förrän vid tio
nu ikväll.
På skolan hade jag två lektioner, först en engelska
lektion där vi såg en film som hette "This Is England".
Jag tyckte inte alls om den, varför vet jag inte riktigt.
Kanske att den var verklighetsbaserad och att det
skrämde mig.
Efter det blev det en trevlig lunch innan det var dags
för en matematik lektion. Slutade vid tre och gick då
på stan med min underbara vän Sara en stund, alltid
lika trevligt! Vi har så mycket att prata om, tycker om
samma saker. :)
Det blev iallafall ett par jeansleggings från bikbok
inhandlade, ett par ganska mörka. Lovar att ta bild
imorgon! Ni ska också få en bild på hårbandet jag
köpte tidigare i veckan.
Jag köpte även en biljett till en konsert som jag
skulle gå på nu ikväll, min kusin var med så det
är ju ett måste att gå och se. :) Jag gick med 
bästa Sara, Erika och Oscar. Jag satt breve Sara
och självklart hade vi mycket att skvallra och
kommentera om. Riktigt mysigt och trevligt.

När jag kom hem fick jag till slut i mig lite mat
iallafall. Middag vid halv elva på kvällen är ju riktigt
härligt, not. Jag var riktigt hungrig kan jag iallafall
säga!

Nu ska jag ta och sova lite, för imorgon har jag
bara en lektion. Utförsåkning i Gustavsbergsbacken,
tänkte åka ungefär tre åk bara för att visa att jag
kan åka och sedan åker jag och sätter mig i
fiket! :) Pappa kommer sedan och hämtar mig,
ska väl göra mig i ordning lite och sedan åka
in till stan tror jag.

Jag var inte helt klar i morse heller när jag klev
på bussen, men men. Bättre än tidigare dagar
iallafall! :)

Jag hoppas ni sover gott i natt, vi hörs imorgon
och då ska ni få bilder också!
PUSS! ♥


Jag saknar.
Jag vill åka skoter.
Jag vill träffa Elina nu.
Jag vill ha lov med bästa vän. 
Jag vill ha mysiga kvällar i stugan.
Jag vill ha mysiga kvällar med vänner!


180309 - onsdag.

Hej vänner!
Som ni märker så har jag inte bloggat så mycket,
har inte riktigt något att blogga om. Jag hoppas
verkligen att jag får tillräckligt med pengar på
söndag så jag kan köpa en systemkamera. Då
kommer det bli väldigt mycket mer kort tagna
och jag kommer ha mer att skriva om! :)
Just nu ligger jag i sängen och är super glad,
pappa har fixat det trådlösa nätverket på min
minidator så nu kan jag sitta överallt i huset
med min dator. Vilket känns bra!

Jag ska iallafall ta och sova lite nu, klockan
börjar närma sig tolv och jag börjar bli väldigt
trött. Ska kliva upp vid kvart över sex imorgon,
och jag har bestämt mig för att imorgon ska
jag bli helt klar och hinna med allt innan jag
kliver på bussen! :)

Jag hoppas ni har det bra, vi hörs imorgon!
PUSS! ♥

130309 - fredag.

Hej sötisar!
Nu är jag hemma efter en lång dag
med massa roligt! Är riktigt trött och
ska dra mig mot sängen nu tänkte
jag. Ni får bilder och annat roligt
imorgon, känner att jag inte har
ork eller tid om jag ska orka med
morgondagen som säkert kommer
bli riktigt rolig :).

Vad har ni gjort för roligt idag? :)
Dela med er!

Jag längtar verkligen till våren
och sommaren just nu, helt
sjukt hur mycket .. Var super
fint väder idag, mer av det tack!



Underbara Sara, den här dagen då bilden togs
gillar jag otroligt mycket. Sara är en sån otroligt
snäll männsika! :)


Sovgott inatt! :)
PUSS! ♥

120309 - läggdags.

Nu ska jag dra mig mot sängen. Nu på eftermiddagen och kvällen
har jag bara tagit det lugnt, blir en sovmorgon i morgon och
sedan ska jag nog åka in till stan för att träffa bästa vän! :)


Bästa vän när jag följde med henne till hennes pappa för
några månader sen!

Dålig kvalité på bilden jag vet men den är tagen med min
dåliga mobil.

Jag tittade lite på systemkameror ikväll och pappa tycker
jag ska köpa en canon med 8 megapixel, vad tycker ni?
Bör jag köpa med 10 istället? Priset har ju ganska stor
skillnad, pappa säger att det inte spelar så stor roll.
Vad säger ni som har systemkameror? :)

Godnatt och sovgott! :)
PUSS! ♥

120309 - sommar.

Gud vad jag längtar till sommaren!
Ska bli riktigt skönt att få börja shoppa
sommar kläder igen, längtar super
mycket. Att få vara brun, semester,
hinna träffa alla vänner, sola, yran,
ja allt helt enkelt.


Även fast det blev en svart vit outfit tycker jag att det känns somrigt!

Har ni något tips till sommaren?
PUSS! ♥

120309 - gladiatorsandaler.


Gladiatorsandaler, det är något
jag vill ha. Hittar inga fina just nu,
får vänta lite och se om det kommer
till våren när det blir lite finare väder.
De som finns på hm's hemsida
tycker jag inte riktigt om, tycker
tex de som Kenza hade i somras
är super fina!

De små svarta i hörnet är de från hm, ganska lika
men jag gillar dem inte riktigt.
De andra bilderna är lånade från Kenza! :)

Har ni något tips på vart man kan hitta
riktigt snygga gladiatorsandaler? :)
PUSS! ♥

120309 - torsdag.

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka.
Min måndag visade sig bli ännu
värre än min söndag, jag orkade
inte göra något alls.
I tisdags blev jag sjuk och orkade
inte röra mig ur sängen på hela
dagen. Dagen igår tillbringades
i soffan med lite ork att gå till
kylen ibland, dock mådde jag
riktigt bra igår gemfört med
i tisdags. Idag mår jag faktiskt
helt okej, kanske ska ut på en
promenad med mamma lite
senare! :)
Idag tänkte jag plugga lite, har
lite arbeten som måste bli
klara.

Idag fyller även en riktigt bra vän
till mig år, hade tänkt åka dit och
överraska henne men känner att
det inte passade så bra nu när
jag varit sjuk. Får se om vi hinner
ses något i helgen istället.

Så nu säger alla grattis till denna
söta unge! :)
GRATTIS JULIA! ♥

Nu skiter jag i om du blir sur på mig för
alla bilder, jag älskar dem alla.


Och när hon fyller år betyder det
att det bara är 10 dagar tills jag
fyller år, hela 17 år!
Och det var även Hanna som
svarade rätt på varför mars är
en av de bästa månaderna på
året, just för att jag fyller år då.

Hanna.


Hoppas ni haft det bra, och
inte varit sjuka!
PUSS! ♥

080309 - usch.

Hej!
Denna dag gillade vi inte, nya tag
imorgon istället.
Hoppas ni har haft en bättre dag
än mig?
Godnatt, PUSS! ♥

070309 - hemma.

Hej!
Nu är jag hemma igen, fanns inget internet
i stugan så därav ingen uppdatering!
Jag har iallafall haft det super bra i fjällen,
kändes lite trist att åka hem igår. Hade gärna
stannat en dag till då det var tacobuffé och karaoke
på anläggningen igår kväll men ska försöka se till
att jag är i fjällen på långfredagen iallafall!

Igår var jag in på stan en sväng och köpte en
present till Viktor som fyller år idag.
På kvällen tog jag bussen till Erika där jag blev
bjuden på en super god middag!
Efter middagen fick jag och Erika skjuts hem till
mig där vi spenderade kvälle med tv-spel. Jag
hade super trevligt och det behövdes verkligen.
Tack så mycket Erika, för att du finns där och
lyssnar på mig och hjälper mig! <3

Idag är jag som ni nog förstår hos Viktor. Vi
har fikat lite och just nu är det massa filmer
igång från när Viktor var liten bebis. Riktigt
roligt.

Jag ska ladda upp lite bilder från fjällen
när jag kommer hem imorgon, blev inte
så mycket kort men några iallafall!

Nej nu ska jag ta och titta vidare, vi hörs
senare!
PUSS! ♥


Den här bilden är precis ett år gammal.

030309 - bort.

Hej!
Nu ska jag bära ut mina väskor
och sätta mig i bilen! Har vi tur
så hörs vi senare igen! :)
Ha en riktigt bra dag, och ett
bra lov nu när jag är borta.
Eller ni kanske redan har haft
lov? Ha det bra i skolan i så
fall!


Hit ska jag!
PUSS! ♥

030309 - godmorgon!

Godmorgon!
Jag har precis ätit frukost och ska
packa det sista nu. Vi åker snart,
det ska bli roligt eftersom det nästan
är ett år sen jag var där sist.
Det känns bara lite tråkigt att bästa
vän åker till stockholm istället för
att åka upp till deras stuga, men
hon kommer säkert att ha super
kul där!
Sen kommer ju Sara upp på onsdag-
kväll så jag ska nog åka skidor med
henne på torsdag! :)

Nej nu måste jag skynda mig, annars
hinner jag inte med!

De som gissar rätt på varför mars
månad är en av de bästa månaderna
får länkning i bloggen :).

Vad ska ni göra idag? :)
PUSS! ♥

020309 - grattis urban!

Hejsan vänner!
Dagen började med ett besök hos
tandläkaren, det gick bra. Inga hål
trodde hos iallafall!
Tog bussen till stan för att köpa lite
lotter eftersom jag inte hunnit det
tidiagre.
Viktor's pappa Urban fyllde nämligen
år idag så jag åkte dit och sa grattis
och fikade lite efter tandläkar besöket.



Den super fina och goda tårtan Maria hade bakat!

Sandra och Alvin var där så passade
på att ta lite kort på lille Alvin.


     
Sötnosen!

Jag och Viktor kollade sedan lite på
en film innan vi bestämde oss för att
åka till stan. Viktor köpte ett par super
snygga jeans och en rikigt het tröja! :)
Jag handlade ingenting förutom fikat
vi åt, tänkte handla lite grejor på hm
men bestämde mig för att vänta.

När vi var klar på stan tog vi bussen
hem till Viktor igen och började kolla
på filmen The Grudge, har sett den
förut.. Mitt i filmen tog vi en paus,
det var nämligen middag och Maria
hade lyckats igen! :) Det gick ju att
peta bort paprikan.
Efter middagen kollade vi klart på
filmen, jag tycker den är bra :).

Visade sig även att Urban vann på
alla de tre lotterna jag köpte åt honom! :)
GRATTIS!

Pappa kom och hämtade mig hos
Viktor och vi åkte sedan mot flygplatsen
där vi skulle hämta mamma som har
varit i Stockholm i helgen!

Ikväll har jag fixat lite inför den lilla
semestern jag åker på imorgon, har
jag tur kan jag uppdatera en gång
om dagen.. Vi ska nämligen till
stugan och det är tydligen super
dyrt att vara inne på internet där
uppe!

Nej nu måste jag sova, ögonlocken
är riktigt riktigt tunga just nu!

Vad har ni gjort idag? :)
PUSS! ♥

020309 - gulligt!


Kolla vilka söta kuddfodral min älskling
har just nu! :)
Gissa vem han har fått dem av? (a)

PUSS! ♥

010309 - mars månad

Hej vänner!
Vet att det är fel dag att skriva på
men kände att jag måste skriva ett
inlägg om den första dagen i en av
de bästa månaderna!
Någon som vet varför mars är det? ;)

Dagen började super bra, vaknade
breve älskling men smög upp för
att han skulle få fortsätta sova
eftersom han kom hem vid fyra
på natten.
Klev upp och åt lite frukost,
samtalade med Herr Olsson
och Fru Olofsson lite och det
blev även lite tittande på Vasaloppet.
Mycket trevlig morgon, när min
älskling till slut vaknade blev det
en lugn dag. Vi tittade på film och
hade det super mysigt!
Fru Olofsson serverade en super
god middag, fläskfilé och klyftpotatis.
En stund efter middagen bestämde
vi oss för att baka lite, så det blev
en kladdkaka med vaniljvisp! :)

Morfar hämtade mig vid åtta, åkte
förbi hos Johanna en sväng för att
hämta min väskor. Fick även ett
super gulligt kort av henne då! :)

Kvällen var väldigt slapp och jag
somnade tidigt!  :)
Vad gjorde ni den första mars? :)




Två bilder på min bästa vän, då
hon sov hos mig för några helger
sen och inte ville vara med på
kort på morgonen! :)


Nu ska jag skriva om min dag idag!
PUSS! ♥

260209 - långdag.

Här kommer inlägget jag skrev
i torsdags innan jag somnade!


Hej vänner!

Idag har det varit en lång dag, började
med tre timmar engelska som faktiskt
gick helt okej. Vi fick jobba i grupp och
det var faktiskt roligare än jag väntat
mig. Sedan vart det en super mysig
lunch som vanligt på Krickelin. Efter
lunch hade jag en matematik lektion
i tre timmar, började med att vi gick
igenom lite gammalt och efter ca 45
minuter fick vi våra prov. Det kändes
riktigt bra och jag svarade på alla
frågor!

Efter skolan träffade jag Viktor en
stund innan jag skulle jobba.
Det var riktigt roligt att jobba, alla
barn är så söta. Jag har ett litet
problem bara, det är så svårt att lära
sig namnen på alla barn.. Har iallafall
lär mig några namn idag! :)

Efter jobbet slängde jag i mig en riktigt
god middag, blev en sallad som jag
köpte innan. Tyvärr glömde jag köpa
något att dricka.. Men det fixade sig
senare.

Efter min lilla middag gick jag väldigt
fort till Storsjöteatern där jag skulle
titta på en teater med klassen och några
fler från skolan. Teatern hette Gökboet
och jag tyckte den var riktigt bra, jag
tror att man måste ha sett filmen innan
för att man ska förstå vad den handlar
om, den blir nog säkert långtråkig och
man blir nog ganska rastlös. Jag tyckte
iallafall den var super bra, och att de
som gjort pjäsen var super duktiga. De
hade inte sett filmen innan utan fick
bara ett manus som de sedan skulle
spela upp, de ska se filmen nu efteråt
och se om de hade samma tolkning!
Riktigt intressant.

Filmen som vi sett på svenskan.

Huvudpersonen.


Efter teatern åkte jag hem och nu
ligger jag här och skriver i sängen!

Vad har ni gjort idag?
PUSS! ♥