Torsdag

Hej!
Det känns bra att se att ni fortfarande tittar in, jag ska bli bättre på att uppdatera nu igen. Men allt rullar inte nu, det känns som att all kraft går åt till att se glad ut och få alla att tro att man mår super bra. Jag kommer snart igen!

Ikväll ska jag ut med några vänner, det ska bli kul. Hoppas på att det blir massa kort tagna så jag har något att visa er sen!
Tack för att ni läser.
PUSS! ♥


Ett hjärta till er.

MONKI

Hej vänner, strålande humör just nu! :D
Mycket dålig uppdatering, jag vet! Men jag tänkte slänga in ett inlägg och berätta var jag har varit ikväll, jo nämligen på MONKI. Affären öppnar imorgon men de hade en invigningskväll ikväll, med hög musik, dricka, och självklart massor med snygga kläder. Blev inga bilder tagna, mamma hade fixat så att hon och jag stod på VIP-listan så att vi kom in. TACK MAMMA! Har hittat massor med kläder som jag gillar (gick inte köpa kläder ikväll), tyvärr känner jag mig ganska pank men ska nog ändå köpa något imorgon då de öppnar klockan tolv! :D









Jag låter bilderna tala för sig själv!

PUSS! ♥

Läggdags

Har ni haft en bra dag?
Min dag har varit super bra, till och med skolan gick helt okej. Har kommit på ett sätt att göra den bättre :). Kören var super bra, har saknat Evelina och Caroline. Åkte även dit lite tidigare för att lyssna och träffa den mindre gruppen som jag ska vara assistent till nästa år, jag vet inte om jag berättat det men jag har fått jobb som lenas (körledaren) assistent nästa år! :) Det ska verkligen bli super roligt och ser verkligen framemot det!

Åkte sedan till Johanna för att hämta upp henne och sedan åkte vi mot Linn för en grillkväll med mycket trevliga flickor, Malin, Emelie, Evelina och självklart Linn och Johanna. Vi åt god mat, de åt grillat och jag åt min super nyttiga sallad. Vi tog också massor med kort, Malin hade med sig sin systemkamera och har jag tur kanske hon skickar bilderna senare :). Sedan pratade vi massor också, och jag hade verkligen super trevligt. Det behövdes, tack flickor! :)

De fortsatte kvällen medans jag blev tvungen att åka på träning, bara två lektioner kvar nu sen är det uppvisning! Ska bli super kul, hoppas att många kommer och kollar ;). Jag har fyra danser jag ska vara med på, får hoppas att nummrena inte kommer så nära varandra! :)


Nej nu ska jag sova så jag tar mig upp imorgon!
Godnatt med er vänner.
PUSS! ♥

Lite bilder från skolan idag:

En trött Elias.


En cool Elias.


Och avslutar med en bild på cool Oscar.

Tisdag

Godmorgon.
Har ni sovit gott?
Det har jag gjort trots att jag oroade mig för mitt mentors samtal som var idag, mamma och pappa ska vara närvarande också ..
Så min dag idag ser ut såhär:
- Religion 8:15 - 9:00
- Mentors samtal 9:00 - 9:30
- Religion 9:30 - 11:00
- Lunch 11:00 - 12:10

- Svenska 12:10 - 14:55
- Kör 17:00 - 18:00
- Dans 20:30 - 21:30

Mamma och pappa stannade och fikade en stund sen också då det var rast i religionen :).
Religion, mentors samtal och lunch är nu av klarad. Så alltså är det dags för svenska nu.

Ska försöka hinna med att träffa lite vänner i "pauserna". Funderar på att sola lite också, men det får nog bli en annan dag. Senare idag ska jag även berätta vad jag ska göra på imorgon kväll, men än så länge får det bli en liten hemlighet! :)

Kan berätta att hemligheten iallafall har något med min vän Sandra
att göra! Ska bli riktigt trevligt, och spännande ;).

Hoppas ni får en bra dag idag.
PUSS! ♥

Måndag

Hej vänner.
Lång dag idag, började skriva ett inlägg imorse innan skolan men insåg snabbt att jag inte skulle hinna skriva klart det. Dagen idag har varit riktigt bra, om man bortser från timmarna i skolan. Solen har varit framme och värmt Östersund hela dagen, riktigt skönt. Blåste lite vilket gjorde det en aning kallt men stod man på ett vind stilla ställe blev man genast riktigt varm istället!
Var ner på Wendelas en sväng efter skolan och köpte två biljetter till vårshowen, det blir på torsdag efter jag har jobbat. Hoppas på att få träffa Josefin också!
När jag var hemma gjorde jag mig en vanilj milkshake och tog min vän eclipse och satte mig ute på bron i den varma solen en stund. Riktigt mysigt, mamma satt också ute och solade så vi pratade lite också och hade det trevligt.

Milkshake, mobil och minväneclipse var det som behövdes för att göra mig riktigt glad.

Har även jobbat två timmar idag, var riktigt roligt att få se mina danselever igen nu efter lovet. De känns som att de växer mer och mer för varje vecka som går, alltid lika roligt att se! Vi ska ju snart ha uppvisning så just nu är det mycket som ska fixas :). De börjar redan bli lite nervösa.
Hade dubbla dansträningar ikväll också som jag skrev tidigare, var riktigt jobbigt och skönt. Efter det gick jag hem till Emil där det var massa folk som samlats för att spela tv-spel och ha det trevligt. Anja, Pia, Hanna, Isabell, Oscar, Bizze och Timmy. Sedan följde Anja med mig till bussen, riktigt snäll tjej, super lätt att prata med!

Anja och Emil.


Anja och busiga Emil.

Imorgon blir det nog en riktigt långdag också, tar med mig kameran och lånar en dator när jag har tid att uppdatera! :)
Godnatt och sovgott nu.
PUSS! ♥

Godnatt

Godnatt vänner!
Har inte så mycket mer att skriva om dagen, har knappt gjort någonting alls. Det blev inte äns en promenad med mamma ikväll som det var tänkt. Imorgon är det skola, känns jobbigt och segt! Sedan ska jag jobba och träna också. Jag har dubbla träningar imorgon, segt. Men snart är det uppvisning! :)

Läste idag att Gina Tricot söker en butikschef till deras butik som ska öppna i Östersund, jag ni läste rätt. Detta måste ju betyda att det är klart att vi får gina tricot?! Eller vad tror ni? :)

Nu ska jag ta och sova lite, sedan brummar jag iväg med moppen till skolan imorgon :D. Det är så skönt att ha moppen så det inte gör något om man missar bussen! ;)

Sovgott.
PUSS! ♥


Jag saknar dig.

Söndag

Hej!
Min söndag fick bli en riktig plugg och mys dag. Sitter just nu och varierar mellan dator, musik, kataloger, spelande av gitarr och bara ta det lugnt. Riktigt skön dag idag, tänkte åka och kolla på Wendelas vårshow i stan idag men det blir på torsdag istället. Nej nu ska jag ta och läsa lite ur eclipse, måste läsa klart den och skriva en book review sen. Vi hörs senare! :)
PUSS! ♥



             


Lördag

Godmorgon!
Just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt, pratar med lite olika vänner. Tog mig en riktigt skön sovmorgon, idag ska jag nog bara ta det lugnt, men vi får se vad det bli för kul ikväll! :)


Hej!
Började skriva ett inlägg i morse men blev aldrig klar, pappa tvingade mig att göra mig klar på tre minuter för att åka till stan och hämta min moppe. Så det var bara att springa!
Idag har jag bara tagit det lugnt mest, duschade och fixade till mig. Blev en kväll med kusin och några vänner till han, det finns inte så mycket att säga om kvällen. Blev inga kort tagna heller, inte humör för det inte. Kan berätta för er att det är jävligt kallt att köra moppe två och en halv mil i bara jeans .. Mina ben, fötter och fingrar var verkligen borta när jag kom hemm. Fick duscha i en halvtimme innan jag kände fötterna igen!
Imorgon blir det nog till att plugga och fixa här hemma. Funderar på att åka på Wendelas vårshow också, men det lär ju inte finnas några biljetter kvar nu men får se hur det blir!

Har ni haft en bra kväll?
Nu tänker jag sova, vi hörs i morgon!
PUSS! ♥


Nu börjar det bli dags att sova men självklart skriver man lite på bloggen innan man somnar!


Redo att sova :).

Bilder

Hej!
Nu kommer lite bilder, som jag lovade er :).
Fredagkväll.

    

    





    



Jag hoppas att ni hade lika trevligt som jag hade! :)
PUSS! ♥

Kvällen

Hej allihopa!
Har ni haft en bra kväll? :)
Det har jag haft, det har varit super trevligt med massa roligt folk. Ni får lite bilder imorgon när jag vaknar, klockan är fyra nu och jag somnar snart!
Hoppas ni har haft en super kväll.
PUSS! ♥


En bild från kvällen iallafall!

Fredag

Hej! :)
Just nu sitter jag hemma hos min vän Emil med han och Niklas. Vi har varit ner på stan en sväng och ätit mat och kollat på skor och annat fint. Har haft super trevligt, ikväll blir det nog ut med massa vänner.
Har ny träffat mamma en sväng också och fått pengar så att man kan äta middag i stan ikväll.
Ska bli skönt att gå ut ikväll och bara ha roligt!

Nu ska jag spela lite guitar hero så vi får höras senare ikväll.
Ha en bra kväll nu!
PUSS! ♥


Niklas.


Emil.

Fjällen

Lite bilder från fjällen :).


Faster, farfar och farmor.


Farmor och pappa.


Från min sittplats.


Jag, steker i solen.


PUSS! ♥

Shopping

Bilder från fika och shopping med Linnea i onsdags.


Linnea.


Linnea.


Linnea.


Nagellack, hårfärg och läppbalsam.


Spets t-shirt.


Kofta.

PUSS! ♥

Torsdag

Hej.
Blev en konstig kväll igår, slutade iallafall med att jag sov hemma! En myskväll hos Johanna med henne och Linn som blev super bra, både skratt och tårar delades under kvällen. Behövdes verkligen iallafall! :)

Ikväll har jag varit med Johanna och Stefan en stund, vi tittade på tv och drack té mycket trevligt! Efter det tog jag och Johanna min moppe hem till mig och träffade Sandra, Sofie och Hanna. Vi hade en liten tjejkväll med kladdkaka och tv-spel, mycket trevligt. Kanske kommer lite kort senare då Hanna hade med sig sin kamera :).


Stefan.


Bästa vän, Johanna.

Sovgott!
PUSS! ♥

Hemma!

Hej sötisar.
Nu är jag hemma från fjällen, kom hem tidigt i morse. Då duschade jag lite snabbt och sedan åkte jag direkt in till stan. Träffade först Maria och sedan Linnea, det var mycket trevligt. Hade en super bra dag. Ni ska få lite bilder senare, just nu sitter jag hos Johanna med henne och Linn. Vi ska ha en riktigt mysig myskväll tillsammans! Ni får ha det så bra så hörs vi när jag är hemma. Har tagit fram min moppe så jag ska köra hem en ikväll!

Ha en bra kväll vänner!
PUSS! ♥


Förlåt men jag älskar dig bästa vän. ♥

Senaste veckan.

Nu så, då kör vi.
-
Fest hos en kompis, med massa trevligt folk!
- Bio "Fast and Furious", super bra.
- En super trevlig onsdagkväll med skönt folk och övernattning hos Linn.
- Dans, dans, dans och dans.
- Trevliga vardagskvällar med trevligt folk.
- Sara har sovit över.
- LOV.

- Ett super stort spanska prov.
- Två engelska inlämningar.
- En religion inlämning.
- Två svenska inlämningar.

Har varit mycket roligt som hänt, tyvärr har jag inga bilder att dela med er. Men det ska bli bättring på det. Åker till fjällen imorgon och vet inte när jag kommer hem, det blir iallafall onsdag eller fredag.
Ska bli super skönt att få åka iväg ett tag och vara med vänner man inte träffar ofta annars!

Nu ska jag hänga lite tvätt och sen ska jag sova, ska in till stan en sväng imorgon innan vi åker.
Om jag inte hinner uppdatera mer innan jag åker så får ni ha det så bra så hörs vi senare!
PUSS! ♥

Här kommer lite andra bilder som gör att man verkligen vill ha sommar:

Stockholm.


Östersund.


Falun.


Gotland.

Torsdag

Hej vänner!
Det är en vecka sen jag skrev, det har hänt mycket roligt. Men även mindre roliga saker, jag tänker vara ärlig och säga att allt inte är helt bra nu. Men det är på väg mot bättre tider igen!

Ska försöka dra igång det här igen, har saknat att skriva faktiskt. Ni ska få veta lite vad som hänt! :)
Ska skriva ett inlägg nu så hörs vi senare ikväll.
PUSS! ♥

Jag vill ha sommar och Gotland!

Sandra och Sofie en mysig kväll i somras.


Vet att jag är ugly på bilden, men minnet med dig från den här dagen är underbart!
Jag hoppas det blir Gotland i sommar också, med ett super fint bröllop ;).

Torsdag

Godmorgon.
Nu har jag nyss klivit upp och ska snart åka till skolan, och som alltid på morgonen har jag stora problem med vad jag ha på mig. Självklart  hade jag det nu på morgonen också så det tog sin lilla tid, men nu är jag nästan helt klar att åka.

Dagen idag:
• Engelska
• Besök på min gamla skola för att prata om min nya skola
• Matematik
• Stan en sväng
• Jobba två pass 16:30 - 17:15 och 17:15 - 18:00

Känns som en bra dag, ska nog plugga sen när jag kommer hem. Annars hittar jag säkert på något annat kul!
Men nu måste jag skynda mig till bussen, vi hörs senare idag!
PUSS! ♥


Någon fler som tycker att Zac Efron är riktigt snygg? ;)

Godkväll

Godnatt sötisar.
Det börjar bli dags att sova, ligger redan i sängen och är helt klar! Det gick super bra att jobba, dock var de lite flamsiga. Vi är snart klar med första dansen och ska snart ge oss in på den andra, så vi gör stora framsteg! Ska bli roligt att få ha uppvisning med bebisarna, då ska jag ha min egen kamera och ta massa söta backstage bilder. Tänkte även kolla om bästa Sara har lust att leka fotograf åt mig då (du lär ju läsa det här innan jag hinner prata med dig, men förklarar sen).

När jag har fått min kamera ska jag ha många riktiga foto-dagar, ska kolla om min dansbebisar vill vara modeller åt mig. Skulle vara super roligt, olika teman och annan roligt. Jag längtar super mycket tills jag får den men som det ser ut just nu kommer det ta ett tag innan jag får den. Jag hoppas verkligen att jag får den innan påsklovet iallafall, men vi får se hur det blir!

Det ska bli så skönt nästa vecka, går bara tre dagar och sedan är det påsklov. Hur underbart känns det inte att kunna säga, nästa vecka får vi lov. Det är hur skönt som helst, det behövs verkligen just nu. Behöver komma bort från Östersund ett tag, lämna klassen så att man får vara ifrån varandra ett tag börjar bli lite jobbigt. Ska även bli skönt att slippa allt jobb i skolan, ta ledigt från allt annat jobb en vecka. Inga tider att passa och bara massor med kul i fjällen! Fast jag har lite grejor jag måste göra på lovet, men ska försöka göra klart mycket i helgen så jag slipper göra det på lovet.

Nu blev det ett långt inlägg, vi hörs imorgon istället sötisar. Jag hoppas ni haft en super dag, det har varit super skönt väder. Hoppas att vårjackan räcker imorgon!
PUSS! ♥


Lillebror, jag och Erika.

Onsdag

Hej!
Just nu är jag hemma en sväng, ska senare iväg och jobba. Kanske ska träffa en vän ikväll också så får se om jag hinner blogga mellan det.
Dagen idag har bestått av musik och engelska. Fick även en lite sovmorgon till kvart över nio! :) Båda lektionerna var väldigt lugna och slappa, skönt eftersom jag var så jävla trött idag. Sedan blev det fika med Amanda, Katharina och bästa Sara. Amandas kompis Andreas kom också, super trevligt. Han hade färgat sitt hår, super snyggt var det! Tog sedan bussen hem.

Nu: byta om och gå bort till jobbet.
PUSS! ♥




Såhär såg jag ut för några dagar sen! :)

Min dag

Hej sööötisar.
Nu ska jag ta coh sova tänkte jag, har gjort en massa kul idag så nu är jag trött!
Först skola, började med ett studiebesök i en kristen kyrka där vi fick lyssna på en präst som pratade massa. Satt med Sara så jag hade massa annat att tänka på så det mesta gick in genom ett öra och ut genom det andra, känns bra (not) så jag hoppas att vi inte ska göra något speciellt av det sen. Sedan var det svenska som jag redan berättat. Vi blev indelade i par och analyserade en text, hamnade med en vän som jag har lätt att prata med så det gick super bra och fort! Sedan blev det en timmes rast, eftersom vi var så duktiga (egentligen har vi bara 20 minuters rast). Efter det fick vi läsa en dikt och skulle sedan skriva en själv, och vi var fortfarande i samma par. Han satt mest bara och titta medans mitt huvud knakade och fantasin bara forsade fram, blev väl lite rolig. Vi kom överrens om att han ska läsa upp den eftersom jag skrev mest, vilket känns bra!

Efter skolan blev det en snabb sväng på stan, blev lite glass med bästa Sara. Sedan tog vi bussen hem till mig, fikade och sjöng singstaro ch hade det super trevligt tillsammans. Synd bara att hennes kamera inte var med, kan knappt vänta tills jag får min! Lite senare blev det även middag, efter det fick vi skynda oss iväg till gb för att hinna se något. Det var riktigt bra, förutom att en kille fick en grov hjärnskakning. Vi släppte efter det av Sara på busshålls platsen, och jag fick skjuts in till stan. Träffade en gammal vän innan jag skulle dansa, mycket trevligt! Efter dansen träffade jag vännen igen och fick skjuts hem. Mycket trevligt!

Nej nu ska jag ta och sova, imorgon ska jag se till att kameran är med till skolan!
Sovgott vänner!
PUSS! ♥

Här får ni tvåa söta bilder Sara gjort ordning på photofunia.

Bästa Sara.

Jag.