Contest.

Hej!
Tänkte tipsa om en tävling som en av Östersunds kändaste bloggare har, Isabelle Strömberg. Man kan vinna ett tandblekningskit med 30 behandlingar från Easewhite. Men skynda er för att hon avslutar snart tävligen!
Här är länken till tävlingsinlägget.



Hoppas att jag vinner en av de två kiten hon lottar ut!
PUSS! ♥

It's a good night.

Hej!
Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Det har varit en riktigt lugn dag idag, började med att Erika kom och hämtade mig och vi åkte då till Sara för att plugga lite. Efter det åkte jag hem och lekte lite med Cupcake (kommer bilder på honom snart), och fixade lite här hemma. Har varit riktigt trött idag, tänkte lägga mig tidigt men så blev det ju inte riktigt, får se hur det går imorgon då. Men nu ska jag ta och stänga av datorn. Vi hörs i morgon!

Ny mössa som jag inte hunnit visa er än, och tro inte att jag härmade Sara. Hon härmade MIG!


Sovgott nu vänner.
PUSS! ♥

And soon it goes away.

Hej!
Hade en super bra kväll igår, den tillbringades med bästa och hennes lillasyster. Vi åt middag på Eastern palace, kina mat är bland det godaste som finns! Sedan begav vi oss mot bion för att se filmen Fame, den var inte alls som jag förväntade mig. Men den var iallafall bra, älskade dansscenerna! Det blev en otroligt mysig kväll, bättre än vad jag förväntade mig!
Liter bilder från kvällen kan ni hitta på Sandras blogg.
Hoppas ni också hade en bra lördagskväll igår!
PUSS! ♥

Design.

Hej!
Ny design igen.
Gamla.
Nya.

Vilken är finast?
PUSS! ♥

Saturday.

Hej!
Jag hoppas att ni mår bra, det börjar jag också göra.
Min dag idag:
- Promenad med Sandra.
- Packa inför Skövde, kommer inte ha tid att göra det i veckan.
- Och ikväll blir det bio, vi har inte bestämt vilken vi ska se men jag vill se Fame :)
Så det ser ut att bli en helt okej dag.
Måste bara skriva tack till min Sandra för att hon alltid finns där, jag älskar dig!
Men nu ska jag gå och äta frukost, ha en bra dag! :)
PUSS! ♥

Cold.

Hallå!
Jag är förkyld igen, börjar bli riktigt less på det här nu. Har så mycket annat för mig så jag har verkligen inte tid just nu! Och idag var min dag helt planerad men allt blir ju inte riktigt som man tänkt sig, istället får jag sitta hemma och ta det lugnt. Finns lite att fixa med här hemma så jag får väl passa på att göra det idag då.
Vad ska ni göra idag? :)
Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har! 
PUSS! ♥


Sandra, jag saknar det här.

Bad day.

Godmorgon!
Just nu har jag fotolektion, men vi har bara lite genomgångar och så idag. Det är ingen bra dag idag, vaknade med ordentligt ont i halsen men kände att jag var tvungen att iallafall gå på fotolektionen då jag missat de två första lektionerna. Får se hur det blir senare idag, om jag känner mig tillräckligt pigg så ska jag jobba vid kvart över fem och sen har jag också två träningar som jag bör gå på, men om jag går så kommer jag bara titta på. Vill absolut inte bli mer sjuk.
Igår stannade jag hemma från skolan, vi hade bara en tipsrunda vi skulle göra på hela dagen så när jag vaknade med huvudvärk och ont i magen somnade jag om istället. Efter tillräckligt med sömn och lite mat i magen mådde jag toppen igen, så jag åkte in och jobbade och åkte sedan på träning. Det blev en ganska skön och slapp träning då det bara var jag och en till där. Ledaren var borta och de andra två hade fastnat med bilen i snön, kanske inte så smart att åka till Myrviken med sommardäck när vintern är så nära.. haha.
Nej nu ska vi börja igen.
Ha en bra dag! :)
PUSS! ♥


Gammal bild på mig, som Johanna tagit.


The sun.

Dagens mys-outfit + en osminkad dag.
Hoppas ni har haft en bra dag, nu blir det snart hallonpaj! :)
PUSS! ♥

Antoher wonderful day.

Hej!
Har nyss varit och solat så är lite brunare än innan iallafall, men jag vill bli ännu brunare! Min mamma är i Turkiet och kommer hem på fredag efter en vecka där. Tydligen hade de haft 30° igår, väldigt avundsjuk är jag! Hon kommer vara super brun och reta mig.
I natt sov Sara här, super mysigt att umgås med henne igen. T var även här på kvällen, vi tre satt och pratade och kollade på lite olika roliga filmer. När T hade åkt kollade jag och S på en film, och efter det lyssnade vi på hög musik och snackade en jävla massa skit! ;) Vi släppte av S i morse innan pappa skjutsade mig till solariet.
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt tänkte jag, sen får vi se hur det blir ikväll.
Men nu tänkte jag ta en dusch, hoppas ni har en riktigt mysig söndag!
PUSS! ♥


Lite nytt som jag tänkte använda nu.